Aanvragen | Software Keuzegids voor Educatie

Keuzegids_voor_educatie

Advisie is gespecialiseerd in het F-domein. Ons doel is om voor onze (toekomstige) klanten de financiële processen optimaal in te richten. In de Advisie Keuzegids voor Educatie geven we onze visie op een aantal belangrijke thema’s en uitdagingen die spelen in de onderwijsbranche. En we reiken u een oplossingsrichting aan waardoor u nóg slimmer kunt werken.

Binnen dit financiële domein kan Advisie elk proces in een geïntegreerd systeem faciliteren. Van het invoeren van bestellingen tot het innen van gelden, van het bijhouden van subsidies tot het versturen van facturen. En deze diensten bieden wij aan het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, het mbo en hoger onderwijs. Al dan niet in combinatie met een aantal partners die aanvullende diensten leveren.

Voor wie is document interessant?

Dit document is interessant voor schoolbesturen, algemeen directeuren /schoolleiders, leden van de Raad van Toezicht, directeuren van de financiële afdeling, administratiekantoren, medewerkers van de afdeling planning & control, en adviseurs.

Mis het niet en vul direct hiernaast uw gegevens in. 

 

 

 

 

Vul hier uw gegevens in: